Breko Dienstverlening Verkeer Toezicht en Veiligheid !

Verkeersregelaars , Incidentmanagement , Evenementverkeersverzorging , Toezicht , Parkeerbeheer, Service medewerkers

Toezicht en Veiligheid


Wat is een Toezichthouder


Een Toezichthouder moet je niet verwarren met een Handhaver. Een toezicht houder is meer een paar ogen een aanwezigheid op een object gebied etc.


* Parkeerplaats toezicht

* Gemeentelijk Toezicht

* Bouwplaats toezichtCovid - 19 regelgeving

2020 is een raar jaar een jaar waarin wij gedeeltelijke vrijheid verliezen door een Pandemie welke ons allemaal treft. De regering verscherpt regels en stelt een gedeeltelijke loc down in. Vuurwerk mag niet noem maar op. Wie controleert dat wie regelt het enz. Breko Toezicht kan uw helpende hand zijn, wij verschijnen is Blauwe kleding en kunnen de rechterhand vormen voor de BOA's

Parkeerplaats  Toezicht

Onze Toezicht kan ook op uw parkeerplaats toezicht houden  dit valt onder  Parkeerwacht  elke Parking Toezichthouder kent zijn taak van het toewijzen van een parkeerplek,het afrekenen van parekeertegoed het teozicht houden tot een bewaakte parkeerplaats of Fietsenstalling

Gemeentelijk Toezicht

Gemeentelijk Toezicht houd in dat onze toezichthouders worden ingezet bij drukte en of evenementen onze Toezichthouders lopen dan mee met een Boa of worden door een Boa aangestuurd.

Bouwplaats Toezicht

U gaat nieuw bouwen of verbouwen en u zoekt een toezichthouder op uw bouw terrein. Breko levert service medewerkers die uw terrein bemannen ten tijde dat er geen activiteiten zijn. zij zijn uw externe ogen en oren en houden u op de hoogte wat er op uw terrein gebeurd bij calamiteiten zullen zij de hulpdiensten direct alarmeren. wij zullen ook rondes lopen over het terrein en uw eigendommen in de gaten houden.


E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn