Breko Dienstverlening Verkeer Toezicht en Veiligheid !

Verkeersregelaars , Incidentmanagement , Evenementverkeersverzorging , Toezicht , Parkeerbeheer, Service medewerkers

Diensten

 

Verkeersregelaars 

Verkeersregelaars inhuren? 

Het inhuren van een verkeersregelaar bij Breko kent vele voordelen. Wij staan garant voor de juist opgeleide verkeersregelaars voor uw projecten. Onze verkeersregelaars staan inmiddels al meer dan 4 jaar in het vak en geven naast het verkeer regelen ook de opleiding tot verkeersregelaar. Met dezelfde passie en liefde voor het lesgeven, geven ze ook de aanwijzingen op de weg!

"Hospitality"

Wij bezitten een no nonsens mentaliteit. Dat wat wij uitstralen krijgt u ook aan service en hospitality. Immers de weggebruiker en uw infra medewerkers moeten worden ontzorgt . Een scherpe blik van de verkeersregelaar kan u daarbij helpen!

"Dienstverlening"

Wij staan garant voor ervaren verkeersregelaars die u graag helpen in hospitality en dienstverlening!


Wij werken graag voor u

Onze verkeersregelaars vinden het heerlijk om in de onderaanneming te werken. Immers het maakt niets uit welke jas je aan hebt. Onze vaste medewerkers kennen onze klanten goed en anticiperen hierop. Gewoon lekker werken met elkaar, immers je hebt elkaar nodig in de drukke tijden. Wij staan graag voor u klaar! Het aantal uren wordt berekent van begin tot eindtijd. Onze planner regelt het graag voor u.


Vakkrachten voor uw project!

Wij staan garant voor echte vakkrachten op uw project.

Incidentmanagement

Bij een ongeval ligt verantwoordelijkheid voor de veiligheid en doorstroming bij de Politie. Steeds vaker wordt dit aan een verkeersregelaar overgelaten zodat de hulpdiensten zich kunnen bezighouden met eerste hulp en afwikkeling van het ongeval. Bij pech of ongevallen zorgen wij ervoor dat hulpdiensten snel en veilig hun werk kunnen doen en dat er snel een berger wordt ingeschakeld, zodat het verkeer weer zo snel mogelijk kan doorrijden. Dit geheel aan maatregelen noemen we samen 'incidentmanagement'.


We werken hierbij intensief samen met de hulpdiensten, bergers, pechhulpverleners, verzekeraars en alarmcentrales en andere wegbeheerders zoals gemeenten en provincies . Met elkaar zorgen we dagelijks voor een bereikbaar Nederland, ook bij pech en ongevallen.

Rol verkeersregelaar

Onze verkeersregelaars spelen een centrale rol in incidentmanagement.

Via de alarmcentrale kunnen we bijvoorbeeld een rijstrook afsluiten  De verkeersregelaar leidt het verkeer met volg- en stoptekens om het incident heen.  


Parkeerbeheer

Als eigenaar van een parkeervoorziening kunt u er voor kiezen de parkeerexploitatie in eigen hand te houden maar het parkeerbeheer aan Breko uit te besteden. Wij zien het parkeerbeheer als een tweeledige dienstverlening: enerzijds naar de eigenaar (ontzorging) en anderzijds naar de parkeerder (service). U ontvangt de parkeerinkomsten maar draagt ook de parkeerexploitatiekosten en risico's. Breko ontvangt een vergoeding voor het parkeerbeheer. Hiermee realiseert u een optimaal parkeer exploitatieresultaat en een klantvriendelijke parkeervoorziening. Breko kent, afhankelijk van uw wensen en type parkeervoorziening, de volgende vormen van parkeerbeheer: 

Parkeerbeheer "ter plaatse"

Breko is gedurende de openingstijden van de parkeervoorziening aanwezig en verzorgt de dagelijkse werkzaamheden zoals schoonmaak, onderhoud, toezicht, informatievoorziening, geldgang en abonnementenuitgifte De opleiding verkeersregelaar

Wilt u graag verkeersregelaar worden? Fantastisch! We kunnen in Nederland nooit genoeg verkeersregelaars hebben. Maar alvorens u uzelf verkeersregelaar mag noemen, is het wel zo handig om hier een  professionele opleiding voor te volgen. U bent hiervoor bij Breko Opleiding Verkeersregelaar geheel aan het juiste adres. Binnen de branche van verkeersregelaars zien we een sterke toename van professionalisering, wat heel fijn is. Het zijn van een verkeersregelaar is niet iets wat je ‘zomaar’ even doet, het is echt een dienstverlening die kennis en kunde vereist! Bij Breko Opleiding Verkeersregelaar trainen wij al meer dan 2 jaar lang komende verkeersregelaars. Bij ons geldt; Kwaliteit is een kunst, Wij maken die Kunst.!! Er is een theorie en praktijk onderdeel. Deze moet je beide met goed resultaat hebben beëindigd. Dan kunnen we jou feliciteren met jou diploma.

Communicatie is een vak, wij trainen o.a op doelgerichte communicatie. Past u gedachtegang bij uw houding! Wat straalt u uit en welk verwachtingspatroon is die van de weggebruiker ten opzichte van u. Wij trainen u in houding en communicatie, uitgangspunten zijn in  onze training kwaliteit die wij geven is door ons zelf gemaakt.

Communicatie met verbindingsmiddelen moet je leren wij leren het je aan hoe gebruik je Communicatie middelen 

 


 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           


E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn