Evenementen ondersteuning

Welkom bij Breko evenementen ondersteuning.

Het succesvol organiseren van een evenement is onze passie. Breko evenementen ondersteuning ontzorgt u en biedt complete ondersteuning bij evenementen waaronder festivals, theaters, beurzen en bedrijfsevenementen. Laat ook uw evenement professioneel ondersteunen: dankzij ons netwerk en jarenlange ervaring in de branche, is Breko Eventsupport de geschikte partner voor het ondersteunen van uw evenement.

Festivals

Voor diverse toonaangevende festivals verzorgt Breko al geruime tijd de Veiligheidsondersteuning. Dankzij onze expertise op het gebied van veiligheid en verkeer, en samenwerking met externe partijen, is Breko de partij bij uitstek die zorgt voor een uitmuntend eindresultaat. en een ontzorging van de veiligheid van uw evenement.

Beurs

Voor diverse beurzen is Breko verantwoordelijk geweest voor de volledige Verkeersveiligheid ondersteuning. Wij begeleiden het opbouwen en afbreken van de stands, zodat de stand bouwers en bezorgers zorgeloos kunnen werken. Dat de in en aanrij routes veilig en verantwoordt worden uitgevoerd. Met oog voor detail, klantgerichtheid en passie voor het vak, maakt Breko van iedere beurs een succes.

Bedrijfsevenementen

Breko partner voor bedrijfsevenementen. Breko heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de assistentie van bedrijfsevenementen. Verkeerstechnisch parkeerbeleid en od beveiliging en Toezicht. Commandopost Korte communicatielijnen en 1 aanspreekpunt: Breko ontzorgt. Benieuwd naar onze referenties of wilt u weten wat Breko voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onderstaand treft u een overzicht van alle evenementen waar Breko Treffic Service aanwezig was.